Siste Nytt

Info til plassreservasjon

En viktig ting du må huske på før du kommer til oss tirsdag 3. oktober er å reservere en plass på hallkartet. Hvordan gjør man dette?

Her er et par punkter du bør lese:

  • En deltakerplass er 80cm bred og 60cm dyp. Det betyr at du ikke kan oppta mer plass utenfor disse to målene. Bruk plassen din smart ;)

  • En komfortplass er mer komfortabel med hele 120cm bredde, men fortsatt 60cm dybde. 

Plassreservasjonen åpner snart

Onsdag 20.9-2017 klokken 21:00 åpner vi plassreservasjonen for våre kjære deltakere.

Derfor anbefaler vi deg å sikre deg en betalt billett før dette klokkeslettet slik at du får den plassen du ønsker deg. Komfortplass-billettene ble dessverre raskt utsolgt, så for de som rakk å sikre seg en av disse burde du være ekstra kjapp med å sikre deg plassen din med eventuelle venner.

Hallkartet er på plass

Etter en lengre ventetid for mange av dere har det endelige hallkartet blitt overlevert Geekevents. Det betyr at plassreservasjonen snart vil bli tilgjengelig, senest om to uker. Vi vil annonsere åpningen av plassreservasjonen på både Facebook og våre nettsider.

Hallkartet i seg selv har noen forandringer fra ifjor ved at komfortplassene er større, og flyttet nærmere deltakerplassene. Vi har to soner for deltagerplasser, en høyttalersone og en høyttalerfri sone. Den høyttalerfrie sonen har i år økt da det er økende etterspørsel for dette.

Kantine

Mat og drikke er viktig, også på Polar Party!

 

Vi har et variert tilbud i kantinen, med alt fra hurtigmat til sunne baguetter, salater og lignende. Vi er kjente for vår polarburger, og kjendisen er selvfølgelig mulig å kjøpe fra dørene åpner til dørene stenger!

 

Hyllekonkurranse

Tenkt å ha med eller lage en hylle til Polar Party? Nå har du muligheten til å vinne penger på grunn av den. Som ifjor kårer vi den beste hyllen basert på design og stil som passer temaet. Siden temaet er Levelling Up så ligger mye av fokuset på overgangen fra old school spill til dagens moderne spill. Det vil si klassisk 2D plattformspill, VR, ikoniske spillkarakterer og kreativt fargebruk.

Middagsbilletter

Uten mat og drikke duger gameren ikke!  På Polar Party får du tak i begge deler til en snill pris!   I tillegg til kantinas fantastiske meny, selges det også middagsbilletter. Dette er god hjemmelaget mat, like god som mammas!


Menyen i år er:

Onsdag. Lasagne med salat

Torsdag: Fish’n’Chips med salat

Fredag: Kylling Stroganoff med ris og salat.

 

Informasjon til foreldre

Polar Party 26 er et datatreff og ungdomsfestival som samler ungdom med interesse for data i ulike former og i ulikt kunnskapsnivå fra Østlandet for å tilbringe flere dager sammen. Her finner du informasjon som er nyttig for deg som er foresatt, om du vurderer å sende en eller flere på Polar Party.

Først og fremst: Polar Party arrangeres av frivillige. Ingen får betalt. Vi har ingen eiere. Alt er ideelt arbeid.

 

Kommentarer