Info til plassreservasjon

En viktig ting du må huske på før du kommer til oss tirsdag 3. oktober er å reservere en plass på hallkartet. Hvordan gjør man dette?

Her er et par punkter du bør lese:

  • En deltakerplass er 80cm bred og 60cm dyp. Det betyr at du ikke kan oppta mer plass utenfor disse to målene. Bruk plassen din smart ;)

  • En komfortplass er mer komfortabel med hele 120cm bredde, men fortsatt 60cm dybde. 

Plassreservasjonen åpner snart

Onsdag 20.9-2017 klokken 21:00 åpner vi plassreservasjonen for våre kjære deltakere.

Derfor anbefaler vi deg å sikre deg en betalt billett før dette klokkeslettet slik at du får den plassen du ønsker deg. Komfortplass-billettene ble dessverre raskt utsolgt, så for de som rakk å sikre seg en av disse burde du være ekstra kjapp med å sikre deg plassen din med eventuelle venner.

Hallkartet er på plass

Etter en lengre ventetid for mange av dere har det endelige hallkartet blitt overlevert Geekevents. Det betyr at plassreservasjonen snart vil bli tilgjengelig, senest om to uker. Vi vil annonsere åpningen av plassreservasjonen på både Facebook og våre nettsider.

Hallkartet i seg selv har noen forandringer fra ifjor ved at komfortplassene er større, og flyttet nærmere deltakerplassene. Vi har to soner for deltagerplasser, en høyttalersone og en høyttalerfri sone. Den høyttalerfrie sonen har i år økt da det er økende etterspørsel for dette.

Kommentarer